Werkwijze, Hypnotherapie en LifeCoaching

Mijn manier van werken als hypnotherapeut en LifeCoach is niet vanuit één stroming of visie, maar ik integreer velerlei technieken en methodieken uit reguliere- en alternatieve stromingen. Dat geeft juist het beoogde effect, zie Methoden.

Ik zie de mens als één geheel, waarin alles invloed kan hebben op alles; deze holistische visie kenmerkt mijn werk. Psychisch/mentaal, emotioneel, voeding, beweging, ziel en lichaam, energetisch, alles kan aan bod komen.
Naast hypnotherapeut en LifeCoach ben ik ook orthomoleculair therapeut.

In het werken als LifeCoach en hypnotherapeut richt ik mij veelal op het onderwerp 'zelfvertrouwen', omdat uit mijn ervaring in de praktijk blijkt dat veel mensen daar tegenaan lopen.

Daaruit voorvloeiend heb ik het model 'Ladder naar Zelfvertrouwen' ontwikkeld, dat mensen helpt om zichzelf te (her)vinden, waardoor ze met meer vertrouwen en gelukkiger in het leven staan.

Als hypnotherapeut heb ik jarenlange ervaring, individueel en met groepen, om mensen via hypnose naar de diepere laag in jezelf te begeleiden. Vaak komt het neer op het verwerken van vroegere ervaringen, trauma's, doorwerken van emoties en inzichten verkrijgen.

Als LifeCoach zet ik technieken in die vooral op het hier en nu gericht zijn; hoe kies je er nu voor om met jezelf om te gaan, wat maakt jou werkelijk gelukkig, opkomen voor jezelf etc.

Ik werk met dat wat er is, wat zich aandient, dus geen vooropgezette protocollen.
Humor, liefde, authenticiteit, kennis, mensgericht, passie, holistisch zijn zo wat steekwoorden die op mijn manier van werken van toepassing zijn.

Ervaringen van cliënten:

 

Al langere tijd liep ik met de gedachte in mijn hoofd een afspraak te maken bij een coach of een therapeute, ik wilde graag iets doen met de spanningen in mijn hoofd en lichaam. Ik kreeg van iemand de tip om naar Daantje te gaan....

Het is onwerkelijk hoe een paar veranderingen in gedachten/gedrag zoveel resultaat in een korte tijd kunnen opleveren!!  Paulien (39)   

       

Ik wilde even laten weten dat het heel goed gaat met Luc (11 jr). Hij heeft geen buikpijn meer en hij bijt ook geen nagels meer. Op school gaat het ook goed. Mariska

 

 

 

 

In oktober 2011 heb ik een gecompliceerde, maar geslaagde, oogoperatie onder narcose ondergaan.
Het herstel aan het oog ging goed, maar ik kreeg ernstige last van angsten/paniek en een opgesloten gevoel, waardoor ik steeds het huis uit liep en dag en nacht medicatie moest nemen om tot rust te komen.
Na veel speurwerk en op advies van een bevriende psychologe, heb ik het adres en telefoonnummer van Daantje de Wit gevonden. Mijn eerste sessie bij haar was voor mij een openbaring, toen bleek dat de angsten een diepere oorzaak moesten hebben.
Tijdens de autorit naar huis kwam spontaan naar boven dat ik als kind onder het ijs was gekomen, hetgeen ik altijd had weggestopt en aan niemand verteld.
Dankzij Daantje de Wit, die mij op uitstekende wijze in drie sessies heeft begeleid, voel ik mij gesterkt om de toekomst zonder angsten tegemoet te gaan.  Frans, 70 jaar

 

"Toen ik een jaar geleden bij Daantje binnenliep zat ik erg in de knoop. Faalangst en smetvrees zorgden ervoor dat ik niet onbevangen in het leven stond, wat zijn neerslag had op zowel mijn prive- als professionele leven. Met de hulp van Daantje heb ik de knoop beetje bij beetje kunnen ontrafelen, waardoor ik mijzelf uiteindelijk heb hervonden. Daantje heeft mij daarbij veel praktische handvatten meegegeven die mij helpen mijn valkuilen te herkennen en te omzeilen. Daantje's werkwijze is integer, inzichtelijk, persoonlijk en zeer professioneel. Ze is een heel prettige gesprekspartner en een aanrader voor iedereen die wel wat 'soulsearching' kan gebruiken!"  Susan (36)

 

"Hartelijk dank voor je goede begeleiding. Ik heb het ervaren als zeer prettig en heilzaam." Ellen, 48 jaar

 

Ik ben Tamar, ik ben 9 jaar en ik heb PDS. Eerst had ik heel veel buikpijn..Toen ging ik naar Daantje. Daar heb ik twee oefeningen geleerd en die helpen mij als ik buikpijn heb. En nu heb ik nog soms een klein beetje buikpijn. Ik ben nu weer blij.

 


Life Coaching en Hypnotherapie in Amersfoort.

  Namaste Webdesign