Daantje de Wit

Ik ben Daantje de Wit:
Hypnotherapeut, LifeCoach, relatietherapeut, geliefde, hoofddocent, moeder, orthomoleculair therapeut en psycholoog i.o.

Mijn werk is mij passie. Toen ik voor het eerst iets over hypnotherapie las, was ik direct enorm geboeid en korte tijd later volgde ik mijn opleiding aan het Atma Instituut in Amersfoort.
Inmiddels heb ik 25 jaar ervaring in mijn praktijk opgedaan en geef ik 22 jaar les als hoofddocent, onder andere in het Atma Instituut. Tevens heb ik 15 jaar ervaring in het werken in de psychiatrie, in de kliniek en dagbehandeling.

Wat mij vooral zo boeit in het werk zijn de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft om in zichzelf oplossingen te vinden. En daarmee de regie in handen te nemen voor zijn/haar eigen leven. Dit soort processen mogen begeleiden geeft mij voldoening en maakt dat ik zoveel van mijn werk hou.

De opleidingen die ik heb gedaan: HBO-SPH (1990), 4-jarige opleiding tot hypnotherapeut bij het Atma Instituut, Orthomoleculaire geneeskunde bij SOE (2002) en momenteel ben ik bezig met mijn Master Psychologie (2017 – 2019). Naast deze opleidingen heb ik talloze bijscholingen en cursussen gedaan, waaronder EMDR, Innerlijk Kind werk en een cursus PDS-therapeut (prikkelbaardarmsyndroom).