Daantje de Wit

Ik ben Daantje de Wit:
hypnotherapeut, psycholoog, lifecoach, relatietherapeut, vitaliteitscoach, orthomoleculair therapeut, SOLK-specialist, opleider en trainer, moeder, geliefde.

Mijn werk is mijn passie. Toen ik voor het eerst iets over hypnotherapie las, was ik direct enorm geboeid en korte tijd later volgde ik mijn opleiding aan het Atma Instituut in Amersfoort.
Inmiddels heb ik 30 jaar ervaring in mijn praktijk opgedaan en geef ik meer dan 25 jaar les als opleider en trainer, onder andere binnen Hypnos, Nova Vita, het Atma-Insituut en Ananta. Tevens heb ik 15 jaar ervaring in het werken in de psychiatrie, in de kliniek en dagbehandeling.

Wat mij vooral zo boeit in het werk zijn de mogelijkheden die ieder mens in zich heeft om in zichzelf oplossingen te vinden. En daarmee de regie in handen te nemen voor zijn/haar eigen leven. Dit soort processen mogen begeleiden geeft mij voldoening en maakt dat ik zoveel van mijn werk hou.

De opleidingen die ik heb gevolgd: HBO-SPH (1990), 4-jarige opleiding tot Hypnotherapeut bij het Atma-Instituut (1995), Orthomoleculaire geneeskunde bij SOE (2002), Master Psychologie (2019). Naast deze opleidingen heb ik talloze bijscholingen en cursussen gedaan, waaronder EMDR, Innerlijk Kind werk en een opleiding tot PDS-therapeut (prikkelbare darmsyndroom).