Ervaringen van cliënten

Paulien (39): Al langere tijd liep ik met de gedachte in mijn hoofd een afspraak te maken bij een coach of een therapeute, ik wilde graag iets doen met de spanningen in mijn hoofd en lichaam. Ik kreeg van iemand de tip om naar Daantje te gaan….

Het is onwerkelijk hoe een paar veranderingen in gedachten/gedrag zoveel resultaat in een korte tijd kunnen opleveren!!

Mariska

Ik wilde even laten weten dat het heel goed gaat met Luc (11 jr). Hij heeft geen buikpijn meer en hij bijt ook geen nagels meer. Op school gaat het ook goed.

Diana (60):

Ik wil je heel erg bedanken voor de fijne behandelingen die ik bij jou heb gehad. Hier heb ik en zal ik nog heel veel plezier van hebben. Het meeste effect van een behandeling voor de PDS heb ik bij jou gehad. De opnames voor de hypnotherapie helpen mij enorm. Ze worden veel door mij gebruikt bij pijnsituaties.

Niki (18):

Ik had ontzettend last van prikangst en door de vaccinaties liep ik er weer tegenaan. Met Daantje heb ik twee keer gezeten en intussen is de vaccinatie alweer achter de rug: ik liep gewoon door dat gebouw en de vaccinatie was in no time klaar. Behalve een pijnlijke arm achteraf ging het hartstikke goed.

Frans (70):
In oktober 2011 heb ik een gecompliceerde, maar geslaagde, oogoperatie onder narcose ondergaan.
Het herstel aan het oog ging goed, maar ik kreeg ernstige last van angsten/paniek en een opgesloten gevoel, waardoor ik steeds het huis uit liep en dag en nacht medicatie moest nemen om tot rust te komen.
Na veel speurwerk en op advies van een bevriende psychologe, heb ik het adres en telefoonnummer van Daantje de Wit gevonden. Mijn eerste sessie bij haar was voor mij een openbaring, toen bleek dat de angsten een diepere oorzaak moesten hebben.
Tijdens de autorit naar huis kwam spontaan naar boven dat ik als kind onder het ijs was gekomen, hetgeen ik altijd had weggestopt en aan niemand verteld.
Dankzij Daantje de Wit, die mij op uitstekende wijze in drie sessies heeft begeleid, voel ik mij gesterkt om de toekomst zonder angsten tegemoet te gaan.

Susan (36):
Toen ik een jaar geleden bij Daantje binnenliep zat ik erg in de knoop. Faalangst en smetvrees zorgden ervoor dat ik niet onbevangen in het leven stond, wat zijn neerslag had op zowel mijn prive- als professionele leven. Met de hulp van Daantje heb ik de knoop beetje bij beetje kunnen ontrafelen, waardoor ik mijzelf uiteindelijk heb hervonden. Daantje heeft mij daarbij veel praktische handvatten meegegeven die mij helpen mijn valkuilen te herkennen en te omzeilen. Daantje’s werkwijze is integer, inzichtelijk, persoonlijk en zeer professioneel. Ze is een heel prettige gesprekspartner en een aanrader voor iedereen die wel wat ‘soulsearching’ kan gebruiken!

Ellen (48):
Hartelijk dank voor je goede begeleiding. Ik heb het ervaren als zeer prettig en heilzaam.

Tamar (9):
Ik ben Tamar, ik ben 9 jaar en ik heb PDS. Eerst had ik heel veel buikpijn.Toen ging ik naar Daantje. Daar heb ik twee oefeningen geleerd en die helpen mij als ik buikpijn heb. En nu heb ik nog soms een klein beetje buikpijn. Ik ben nu weer blij.